Στον Πλανήτη Darwin & Appalachian Cobra Worshipers live at Underflow

Saturday -
December
29,
2018
20:00
Underflow Record Store & Art Gallery
Athens, Greece

48423189_376135882953343_3689758497928380416_n

 

Οι Appalachian Cobra Worshippers στον πλανήτη Darwin

Οι εκδόσεις Στάσει Εκπίπτοντες, το Ελατήριο, οι Appalachian Cobra Worshippers και το Underflow Record Store & Art Gallery
PROUDLY PRESENT
Το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ. στο Underflow, Καλλιρρόης 39, Αθήνα

Την εκδήλωση για το βιβλίο:
Στον πλανήτη Darwin

...«Θέλετε να είστε σίγουροι για την σωματική σας υγιεινή και να απομακρύνετε μια για πάντα το ενδεχόμενο της μόλυνσής σας από κάποιο μικρόβιο; Επιθυμείτε να κάνετε το καθημερινό σας μπάνιο μια απόλαυση που σας χαρίζει δεκάδες χάδια; Μήπως είστε λίγο τεμπέληδες και βαριέστε να πλένεστε; Τίποτα δεν είναι ντροπή. Παραδεχτείτε το και ξοδέψτε μόλις έξι φραουλομονάδες για να αγοράσετε το νέο αντισηπτικό γατί μπάνιου «Clean Pussy», που σας περιμένει ήδη στο ράφι του πολυκαταστήματος της Εριντού, στο κέντρο της Λεωφόρου.
Το αντισηπτικό γατί μπάνιου θα σας περιμένει υπομονετικά να ξαπλώσετε γυμνοί στο κρεβάτι για να σας γλύψει από πάνω έως κάτω, χαρίζοντάς σας την απολύμανση και την οσμή που επιθυμείτε, μέσα από μια γκάμα εξήντα οκτώ αρωμάτων και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς τους. Εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να στριφογυρνάτε στα σεντόνια σας, επιτρέποντάς του να καλύψει με την παιχνιδιάρικη γλώσσα του κάθε τετραγωνικό εκατοστό του κορμιού σας.

Clean Pussy! Γιατί το αξίζετε!».

Μα τι συμβαίνει τελικά στον πλανήτη Darwin;

Για τoν μυστηριώδη πλανήτη Darwin θα μιλήσουν (όχι πολύ!) ο εκδότης, ο εικονογράφος Μανόλης Αλμπάνης και ο συγγραφέας του, το Ελατήριο.

Θα ακολουθήσει η συναυλία των Appalachian Cobra Worshippers, οι οποίοι αποτέλεσαν μουσικοί συν-συγγραφείς του βιβλίου και το DJ set by Spych.

Damage: Free
Είσοδος Ελεύθερη

share: