Μάνος Μυλωνάκης Live at Underflow

Tuesday -
October
31,
2017
21:00
Underflow Record Store&Art Gallery
Athens,Greece

 

 undeflow01
Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00, ο Μάνος Μυλωνάκης (Your Hand in Mine) βγάζει βόλτα τα θεατρικά του soundtrack και τα παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, στον ιδιαίτερο χώρο του Underflow Record Store & Art Gallery (Καλλιρόης 39).Θα παρουσιαστεί στο σύνολό του το νέο του άλμπουμ Festen (Moderna Records), επένδυση της παράστασης με τα αλεπάλληλα sold-out σε ΚΘΒΕ και Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, καθώς και επιλογές από προηγούμενες θεατρικές του δουλειές (Zyklon, Γλάρος)

Μαζί του οι μουσικοί:
Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο)
Bjork Oskarsdottir (βιολί)
Γιώργος Παπαδόπουλος (κιθάρα, synths)

facebookevent

SHORT BIO:

Ο Μάνος Μυλωνάκης είναι συνθέτης και αρχιτέκτονας. Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά.
Η ενασχόλησή του με τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή ξεκίνησε το 2006, όταν ίδρυσε, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το σχήμα των “Your Hand in Mine” (www.yourhandinmineband.com), το πρότζεκτ που ουσιαστικά τον εισήγαγε στη σύνθεση για εικόνα.
Ως ένας εκ των δύο Your Hand in Mine, ο Μάνος Μυλωνάκης είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί πιο επισταμένα με τη σύνθεση, τη μουσική τεχνολογία, τις μουσικές του δρόμου, αλλά και να χτίσει μια μεγάλη συλλογή από μουσικά όργανα: wurlitzer piano, ακκορντεόν, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρες, κρουστά, persephone, stroh-violin, γιουκαλίλι, μεταλόφωνο, μελόντικα, toy piano, μουσικά κουτιά…
Το καλοκαίρι του 2014, και μετά τη διάλυση των YHIM, ο Μάνος Μυλωνάκης ταξιδεύει στο Reykjavik, όπου με ντόπιους μουσικούς ηχογραφεί το πρώτο του προσωπικό EP, Sólfar, για πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων.
Λίγο αργότερα, ξεκινά να γράφει πρωτότυπη μουσική για θεατρικές παραστάσεις των Κρατικών Θεάτρων Βορείου Ελλάδος και Ρουμανίας, αλλα και για ανεξάρτητες παραγωγές, μικρά και μεγαλύτερα ντοκυμαντέρ, online videos, και τηλεοπτικά σποτ, ενώ δίνει επιλεκτικά συναυλίες σε ιδιαίτερους χώρους και περιστάσεις.
Το Μάιο του 2017 κυκλοφορεί η τρίτη του σόλο δουλειά, το soundtrack για το θεατρικό “FESTEN”, από την καναδέζικη δισκογραφική “Moderna Records”.

www.manosmilonakismusic.com

www.facebook.com/manosmilonakismusic

www.soundcloud.com/manosmilonakismusic

http://manosmilonakismusic.bandcamp.com/

www.twitter.com/manosmilonakis

www.instagram.com/manosmilonakis

share: