Συνάντηση για το ρεμπέτικο τραγούδι

Saturday -
March
17,
2018
20:00
Underflow Record Store&Art Gallery
Athens,Greece

 

 

Το πανέμορφο νησί της Σκύρου μας καλεί και φέτος για το 10ο διεθνές σεμινάριο-συνάντηση για το ρεμπέτικο τραγούδι από τις 15 έως τις 22 Ιουλίου 2018.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή-όπως πάντα- το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μάνου και Αναστασίας Φαλτάιτς και το ΠΕ.Α.Π του Δήμου Σκύρου είναι έτοιμοι να μας καλοδεχτούν στους φιλόξενους χώρους τους και να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο όμορφο ταξίδι της λαϊκής μας μουσικής.

Αποφασίσαμε λοιπόν να γιορτάσουμε με τους φορείς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με μια ανοιχτή συνάντηση στην Αθήνα Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 20:00 στον χώρο Underflow record store & art gallery (Καλλιρόης 39, απέναντι ακριβώς από την στάση του Μετρό Συγγρού-Φιξ τηλ: 211-403 9926).

Στη συνάντηση αυτή, θα μιλήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά θα παίξουμε ρεμπέτικα, δηλαδή τη μουσική που αγαπάμε. Επίσης στον ίδιο χώρο θα γίνει έκθεση με εκθέματα από το αρχείο του Κωνσταντίνου Φαλτάιτς σχετικά με το ρεμπέτικο.

Στη εκδήλωση μας είναι όλοι καλεσμένοι: Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, φίλοι/ες που αγαπούν το ρεμπέτικο και όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τις μουσικές συναντήσεις, αλλά και γενικότερα για τις πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη Σκύρο με την συμβολή του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μάνου και Αναστασίας Φαλτάιτς και του ΠΕ.Α.Π του Δήμου Σκύρου. Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα για την ανοιχτή εκδήλωση της 17ης Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες Γιώργος Μακρής τηλ: 6972335227 e-mail: makres@otenet.gr

 


Ώρα έναρξης : 20:00

 

 

share: